Rustpunt

Kafoep is aangesloten bij Stichting Rustpunt. De missie van stichting Rustpunt is: Het op bestaande erven, langs routestructuren in het buitengebied, aanbrengen van laagdrempelige voorzieningen waar deze niet aanwezig zijn en deze in stand houden.

Gelegen aan een fiets- of wandelroute, treffen passerende fietsers of wandelaars, herkenbaar aan het rustpuntbord tussen eikenhouten palen en een robuuste picknickset, een plek aan waar gepauzeerd kan worden en men een kop koffie, thee of beker limonade kan nuttigen met iets lekkers erbij; dit tegen een vrijwillige bijdrage.
Ook kan, indien aanwezig, van het toilet gebruik gemaakt worden en eventueel een elektrische fiets opgeladen worden.

Alle rustpunt locaties zijn gratis op uw smartphone te laden vanaf de website www.rustpunt.nu. Op die site is ook een digitale fietsrouteplanner aanwezig waarmee u leuke routes uit kunt stippelen van en naar ons gastenverblijf. Wegens de sluiting van de koffie- en theeschenkerij bieden wij nu alleen een noodvoorziening als rustpunt. Wij bouwen nog aan een nieuw rustpunt voor de toekomst. U vindt Kafoep onder rustpunt nummer 202.

rustpunt open

Meest recente berichten